workshop

Roland over de workshop “Perfectionisme de baas”

Hoe leuk is het als je workshop wordt genoemd in een blog! Op 24 maart, ja, alweer een tijdje geleden, gaf ik de workshop “Perfectionisme de Baas” aan 5 enthousiaste deelnemers! Één van de deelnemers, Roland van puntkommaarop.nl, heeft hier een blog over geschreven, wat een eer!

Hartstikke leuk om deze blog ook op mijn site te delen!

Sneak Preview:

“Doordat het een kleine groep van vijf personen was kreeg iedereen ruim de tijd voor zijn of haar inbreng. Hoofdzakelijk ‘haar’ inbreng in de vrouwelijke zin want ik was weer eens de enige man :).

De inhoud van de workshop is prettig en goed opgebouwd. Roos laat genoeg ruimte voor de dynamiek vanuit de groep. Het was zo één uur. Door haar enthousiasme en het vertellen uit eigen ervaring is er eigenlijk geen drempel meer en voel je jezelf zo op je gemak. Achteraf krijg je nog een mooie en uitgebreide hand-out toegestuurd zodat je alles nog eens op het gemak kunt nalezen en inzetten voor een makkelijker en leuker leven ;).”

Lees de blog van Roland van Tilborg verder op zijn blogsite!

Ik ben Roos Streumer en door het schrijven van mijn blogs wil ik jou inspiratie en tips geven zodat jij meer uit je dag & nacht kunt halen.

In mijn dagelijks leven werk ik met veel plezier in mijn praktijk Mentaal Onderhoud in Amstelveen. Ik bied deskundige hulp en training bij stress, overspannenheid, burn-out klachten, slaapproblemen, perfectionisme en faalangst. Veel mensen kloppen ook bij mij aan voor hulp als zij in een moeilijke, stressvolle (werk-)situatie zitten.

Gratis tips, coach-oefeningen, inspiratie en blogs als “Kun je een burn-out krijgen door perfectionisme?” Word actief of minder actief lid van mijn Facebook Groep: Roos Streumer – Stress Counsellor & Slaapcoach geeft tips.

Wil je geen door mij geschreven blog missen? Schrijf je dan hier in voor Mentaal Magazine!

Reacties

Tags: No tags