Indiase Hoofdmassage in Amstelveen

Indiase Hoofdmassage in AmstelveenEen moment van diepe ontspanning tijdens de hectiek van alledag

Met deze massage kom je echt tot rust. En dat is wel nodig als je een druk leven hebt vol spanning en stress. Wil je even ontsnappen aan de drukte van alledag? Even weg van je bureau of andere beslommeringen? Reserveer dan een Indiase Hoofdmassage in Amstelveen.

Ontspan je nek en schouders en laat al je gedachten en alledaags gedoe aan je voorbij gaan. Gun jezelf dit moment van zelfzorg. Gewoon omdat het kan en omdat jij dat verdient.

KORTING!! – Tijdens de maand november 2022 krijg je € 5,- korting op een massage naar keuze! Mits ik je mag inschrijven voor de maandelijkse nieuwsbrief Moment voor Massage. Wil je hier gebruik van maken? Gebruik de code NOVEMBER2022 bij je reservering.

Gun jezelf een Indiase Hoofdmassage

 • Als je te maken hebt met dagelijkse stress
 • Bij stijve en overbelaste schouders en nek
 • Het helpt bij het verlichten van spanningshoofdpijn
 • Als je voor je werk veel achter je PC zit
 • Je bent toe bent aan diepe ontspanning
 • Het is een boost voor jou gezondheid

Indiase Hoofdmassage

De Indiase Hoofdmassage  kent haar basis in de Ayurveda. Dit betekent letterlijk “de wetenschap van het leven”. Het woord komt uit het Sanskriet en is samengesteld uit de woorden “ays” en “vid” ofwel “leven” en “kennis”. Ayurveda wordt ook wel de “moeder der geneeswijzen” genoemd. Het staat aan de basis van de oa Chinese geneeskunst, waaruit uiteindelijk ons Westerse gezondheidssysteem is ontstaan.

Volgens de Ayurveda hoort een massage bij het dagelijks leven om ons energieniveau en onze gezondheid te verbeteren.

Wat kun je verwachten?

Tijdens de massage lig je op de massagetafel. Ik dek je toe met schone handdoeken en een zachte deken. Je voelt je helemaal cosy. Ik masseer je schouders, nek, gelaat en hoofdhuid met een fijne massage olie. In 30 minuten bereik je diepe ontspanning. Je hoeft even helemaal  niets.

Wil je meer verdieping geven aan je Indiase Hoofdmassage en echt tot jezelf komen voor ik de massage start? Kies dan voor een Mindful Hoofdmassage.

Een Indiase Hoofdmassage bedraagt € 30,-.

Wanneer mag ik jou niet masseren?

 • Bij koorts en infectieziekten
 • Bij letsel aan hoofd, nek of schouders
 • Kanker, tijdens chemobehandeling of bestraling
 • Bij een hevige verkoudheid of bijholteontstekingen
 • Tijdens de eerste 3 maanden zwangerschap

Meld altijd als je last hebt van medische klachten of last van stress. Ik kan daar dan rekening mee houden.

Roos Streumer

In mijn praktijk kan ik je een Relaxing Voetmassage geven op basis van de Indonesische massagetechniek (Pitjit Kaki). Ik heb hiervoor training gevolgd bij IMAS Trainingen.

Ook kan ik je een Indiase Hoofdmassage geven. Hiervoor heb ik een training gevolgd bij Mood Massage Opleidingen.

Regelmatig een massage ontvangen past uitstekend binnen een gezonde leefstijl waarin goede zelfzorg voorop staat. Zo haal je meer uit je dag & je nacht.