Training & Workshop

Binnenkort! Trainingen gericht op meer rust, richting en regie in jouw leven voor particulieren en professionals (binnen zorg & welzijn, coaches en therapeuten). Zowel in (kleine) groepen als individueel. Denk aan thema’s als beter leren omgaan met kritiek, gezonder slapen, piekeren doorbreken en leren loslaten.

Voor (aankomend) professionals noodzakelijke basis-gespreksvaardigheden die je zelfvertrouwen een boost geven, thema’s vanuit ethiek (zeker een must voor zelfstandig coaches en therapeuten), hoe je om gaat met kritiek op jouw werk, grenzen en begrenzen, claimend gedrag en hoe je goed voor jezelf zorgt als professional.

De training “Krachtig omgaan met Kritiek” heeft een update gehad. Deze bied ik vanaf juli 2024 individueel aan. Zowel offline in mijn praktijk in Amstelveen als online via Zoom. Deze training duurt circa 2 uur. Wil je meer informatie? Stuur mij gerust een bericht. Dit kan via het contactformulier Of reserveer direct een training, dit kan HIER. Kies dan voor Inidividuele Training Online of Individuele Training Offline en zet in de omschrijving “Krachtig omgaan met Kritiek”.

Deze pagina/ dienst is nog in ontwikkeling! Heb jij een goed idee voor een training als particulier of (aankomend) professional? Neem gerust contact met mij op. Ik ben daar heel blij mee. – Liefs Roos