Slaapcoach in Amstelveen

slaapcoach in AmstelveenHaal meer uit je nacht, zodat je meer uit je dag kunt halen

Je staat er nooit echt bij stil. Maar als het slapen niet meer lukt, weet je pas hoe belangrijk dit is. Een gezonde nachtrust is het vertrekpunt om de nieuwe dag uitgerust te beginnen. En dat mis je. Hieronder vertel ik hoe ik jou als slaapcoach in Amstelveen kan helpen.

Wist je dat gezond slapen al overdag begint? Want wat je overdag doet of juist laat is van invloed op jouw nachtrust. Hoe dit zit? Daarover kan ik je van alles vertellen.

Herkenbaar?

 • Het duurt lang voor je in slaap valt
 • ’s Nachts word je steeds wakker
 • Of heel vroeg in de ochtend
 • Je piekert je ’s nachts suf
 • Je wordt niet uitgerust wakker
 • Van alles heb je geprobeerd, zonder succes
 • Steeds vaker zie je tegen de nacht op

Slapen is een eerste levensbehoefte. Het is van belang voor een goede gezondheid. Wist je dat onderzoekers steeds meer verband ontdekken tussen een ongezonde nachtrust en het ontwikkelen van depressieve klachten, burn-outovergewicht en een verminderd immuunsysteem? Tijd om hulp in te schakelen.

Zelf dokteren of juist niet?

Veel mensen slapen slecht. Slapeloosheid is dan ook een gat in de markt waar vele bedrijven gretig op in spelen. Al die middeltjes en oplossingen doen je geloven dat je het zelf wel kunt oplossen. Het is een kwestie van kopen en dan zelf aan de slag. Maar is zelf dokteren wel wijsheid?

Nee, dat is het niet. Je gaat namelijk aan één belangrijke vraag voorbij: “Wat houdt mij ’s nachts precies wakker?”. Er zijn vele oorzaken en instandhouders die je uit je slaap houden. Het is zaak erachter te komen welke dat specifiek voor jou zijn. En hoe je dit kunt aanpakken.

Wat kun je verwachten?

Om hier achter te komen neem ik een uitgebreide anamnese bij je af. We brengen jou slaappatroon in kaart en je krijgt slaap-educatie. In 90 minuten gaan we samen na waar de schoen wringt. En je gaat naar huis met een plan van aanpak en een hand-out.

Na 3 weken evalueren we het plan. We schaven het bij en veranderen het waar nodig. Mocht de oorzaak mentaal of emotioneel zijn, dan kan counselling worden ingeschakeld. Mocht het buiten mijn expertise liggen, dan bespreek ik dit met jou en geef ik passend advies.

Handig om te weten

 • Een doorverwijzing van je huisarts is niet nodig
 • Er is geen wachtlijst
 • Van ieder gesprek krijg je een terugkoppeling
 • De eerste afspraak van 90 minuten bedraagt € 75,-
 • Twee vervolggesprekken van ieder 45 minuten € 75,-
 • De vervolggesprekken zijn optioneel, niet verplicht
 • Ik werk niet met medicatie of andere (hulp-)middelen
slaapcoach in Amstelveen

Machteld (doktersassistente)- Vicieuze Cirkel doorbroken -“Na veel slechte nachten heb ik besloten om hulp in te schakelen. Zo kwam ik bij Roos terecht. Na een paar gesprekken met haar kwam er echt een omslag in mijn slapen.

Roos heeft me geholpen in te zien dat je invloed hebt op je slaapgedrag en dat alleen al geeft lucht. Ik ben erg blij dat ik deze stap heb genomen en raad het ook iedereen aan. Voor mij waren 3 afspraken al genoeg om de cirkel te doorbreken. Wat een opluchting!

De afgelopen jaren heb ik  niet alleen Machteld geholpen. Ook anderen hebben mijn hulp ingeschakeld als slaapcoach in Amstelveen. En met resultaat, dat verbaasd mij iedere keer weer.

Roos Streumer

Om jou goed te helpen heb ik erkende bijscholing gevolgd. Deze speciale opleiding is door A plus opleidingen ontwikkeld. Zij hebben hiervoor intern mee gelopen, alle ruimte gekregen en kennis van specialisten mogen ontvangen ( wetenschappelijk onderbouwd) in het MZG Slaap-Waakkliniek.

Het thema slapen boeit mij enorm. Ik slaap nu zelf ook veel beter. Om mijn kennis en kunde up to date te houden, bestudeer ik litereratuur en volg ik waar mogelijk bijscholing. Als slaapcoach in Amstelveen ben ik altijd in ontwikkeling.

Leesvoer: