slaapcoach in Amstelveen

Omdat slapen een eerste levensbehoefte is.

Je staat er nooit echt bij stil. Maar als het slapen niet meer goed lukt, weet je pas hoe belangrijk slapen is. Een gezonde nachtrust is namelijk het vertrekpunt om de nieuwe dag uitgerust en verfrist te beginnen. En dat mis je. En dat merk je overdag maar al te goed. Maar wist je dat gezond slapen al overdag begint? Want wat je overdag doet of juist laat is van invloed op jouw nachtrust. Hoe dit zit? Ik ben Roos Streumer en als slaapcoach in Amstelveen kan ik je daar alles over uitleggen. En omdat ieder mens weer anders is, is slaapcoaching altijd maatwerk.

Ik begin ieder traject met een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek om te kijken of mijn begeleiding iets voor jou is. Als je dat wilt, kan dit ook via Skype.

Is dit herkenbaar voor jou?

 • Heb je moeite om in slaap te vallen? Wat je ook doet?
 • Word je ’s nachts steeds wakker? Frustreert dit je?
 • Pieker je ’s nachts veel? Zie je zelfs tegen de nacht op?
 • Word je niet uitgerust wakker? Sleep je jezelf door de dag heen?
 • Vind je dat jouw slaappatroon afwijkt en levert dit problemen op?
 • En heb je al van alles geprobeerd, zonder succes?
 • En wil je deze vicieuze cirkel doorbreken en weer goed slapen?

Slapen is een eerste levensbehoefte, net als eten en drinken. Het is ook veel belangrijker voor onze fysieke, mentale en emotionele gezondheid dan wij denken. Ook op de lange termijn is een gezonde nachtrust van belang. Wist je dat er steeds meer verband wordt gelegd tussen een ongezonde nachtrust en het ontwikkelen van depressieve klachten, een burn-out en  overgewicht en ons immuunsysteem? Tijd om hulp in te schakelen!

Blijf niet zelf “dokteren”, maar schakel professionele hulp in! Als slaapcoach in Amstelveen wil ik je graag helpen om meer uit je nacht te halen, zodat jij meer uit je dag kunt halen.

slaapcoach in AmstelveenMachteld (doktersassistente)- Vicieuze Cirkel doorbroken -“Na vele slechte nachten heb ik besloten om een slaapcoach in Amstelveen te gaan zoeken. Zo kwam ik bij Roos terecht. Na een paar gesprekken met haar kwam er echt een omslag in mijn slapen. Roos heeft me geholpen in te zien dat je invloed hebt op je slaapgedrag en dat alleen al geeft lucht. Ik ben erg blij dat ik deze stap heb genomen en raad het ook iedereen aan die ,om wat voor reden dan ook , met een slaapprobleem rond loopt naar een slaapcoach te gaan. Voor mij waren 3 afspraken al genoeg om de cirkel te doorbreken. Een echte aanrader!

De afgelopen jaren heb ik  niet alleen Machteld geholpen om beter te slapen, ook anderen hebben mijn hulp ingeschakeld als slaapcoach in Amstelveen. En met resultaat en dat verbaasd mij iedere keer weer. Vooral omdat de meeste mensen die hier komen al van alles hebben geprobeerd, vaak zonder succes.

Interesse? Wat kun je verwachten van mij als slaapcoach in Amstelveen?

 • Als eerste maken we een afspraak voor een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek. We maken kennis onder het genot van een kopje koffie of thee. Jij kunt vertellen over jouw slaapproblemen, wat je verwachtingen zijn en ik leg uit wat ik voor jou kan betekenen.
 • Als je verder wilt ga je naar huis met een afspraak voor een intake met daaraan gekoppeld slaapeducatie en een slaap-waakdagboek die je enkele dagen gaat bijhouden.
 • Tijdens de 90 minuten durende intake ga ik samen met jou verkennen waar de schoen wringt. Ook krijg je uitgebreide slaapeducatie. Dat is zo interessant, daar val je niet bij in slaap!
 • Aan het einde van de intake ga je naar huis met een eerste plan van aanpak.
 • Na de intake is het voor de meeste mensen voldoende om nog 2 keer terug te komen voor een vervolgcoaching. We evalueren het plan, we schaven het bij en we veranderen dit waar nodig is. De puntjes worden op de i gezet.
 • Het kan zijn dat jouw slaapprobleem onderdeel is van een groter geheel. Is er een verband met stress-klachten, een moeilijke (werk-)situatie in jouw leven, perfectionisme of burn-out klachten, dan is er een combinatie mogelijk met counselling.
 • Vermoed ik dat de oorzaak fysiek is, dan bespreek ik dit met jou en zal ik advies geven over passende hulp.

Hoe kan je je aanmelden?

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek.

Online BoekenContactpagina – Mobiel: 06 33 05 25 45

Voordelen:

 • Je hebt geen doorverwijzing nodig van een huisarts.
 • Ik streef er altijd naar dat je binnen een paar dagen terecht kunt voor een kennismakingsgesprek (dit kan ook via Skype).
 • Binnen 1- 2 weken kan het traject worden opgestart.
 • Na ieder gesprek krijg je een uitgebreide schriftelijke terugkoppeling.
 • Naast een professionele training gericht op slapen en slaapcoaching ben ik ervaren counsellor en psychosociaal therapeut. Daarnaast heb ik een professionele achtergrond binnen de (geestelijke) gezondheidszorg.
 • Ik beperkt het aantal gesprekken op een dag, zodat ik voldoende een energie en aandacht heb voor jou.

Om jou te helpen heb ik speciale, erkende bijscholing gevolgd. Opleiding is door A plus opleidingen ontwikkeld. Zij hebben hiervoor intern mee gelopen, alle ruimte gekregen en kennis van specialisten mogen ontvangen ( wetenschappelijke onderbouwingen) in het MZG Slaap-Waakkliniek.

Meer lezen over slapen: