Zelf aan de slag – Gratis

Zelf aan de slag met opdrachten uit mijn praktijk!

Tips geven en inspireren zodat jij meer uit je dag en nacht kunt halen, dat is mijn doel! Hier vind je een artikelen waarin ik ’n aantal opdrachten die ik tijdens mijn begeleiding gebruik, praktisch heb omschreven. Met regelmaat deel ik hier een nieuwe opdracht!

Wil je geen artikel van mij missen? Schrijf je dan in voor Mentaal Magazine. Dit magazine komt maximaal één keer per maand uit.

Artikelen met opdrachten

Artikel: “Piekeren doorbreken, 5 waardevolle manieren” – In dit artikel leg ik je uit waarom je piekert en wat piekeren nu eigenlijk is. En op basis daarvan geef ik je 5 waardevolle manieren om piekeren te doorbreken.

Artikel: “Voor meer zelfvertrouwen: Dagboek met een roze bril– In dit artikel werk je op een fijne manier aan meer zelfvertrouwen en een gezond zelfbeeld. Je leert hoe je anders, positiever en milder, naar jezelf kunt kijken.

Artikel: “Mijn kernwaarden ontdekken– Een praktische coachoefeningen die jou laat zien vanuit welke belangrijke kernwaarden je wilt leven. Vanuit je waarden leven en handelen is de basis voor een tevreden leven en ’n stevige bodem vanuit waar je los kunt laten wat jou niet meer dient.

Artikel: “Tips bij faalangst- Voel jij je veilig genoeg om fouten te maken?– Vind je het moeilijk om fouten te maken? Dan is deze oefening voor jou. Met het beantwoorden van deze vragen krijg je meer inzicht in jouw faalangst. Een eerste stap om hier ook wat aan te doen!

Artikel: “Teveel ideeën in je hoofd – Loopt jouw hoofd over met teveel ideeën en plannen? En levert dit, ondanks jouw enthousiasme, vooral stress op? Lees dan dit artikel en leer dé 3 vragen die jou helpen uit je hoofd!

Artikel: “Koop tijd voor jezelf – Doe je alles zelf? Houd je ’n ontelbare hoeveelheid ballen in de lucht. En weet je niet waar de tijd blijft? Laat dit artikel jou helpen om meer tijd voor jezelf vrij te maken.

Stress burn-out counselling, slaapcoaching voetmassageIk ben Roos Streumer (1973). Door het schrijven van artikelen wil ik jou inspiratie en tips geven zodat jij meer uit je dag en nacht kunt halen.

In het dagelijks leven werk ik met veel plezier in mijn praktijk in Amstelveen waar ik stress en burn-out counselling, psychosociale therapie, slaap-coaching en ontspannende massages bied.

Wil je geen enkel artikel missen? Schrijf je dan in voor Mentaal Magazine. Of volg mij op Facebook, LinkedIn of Instagram.

Heb je vragen over dit artikel of vragen of interesse in mijn begeleiding? Stuur gerust een mail naar: info@mentaalonderhoud.nl of gebruik het contactformulier.