Massage Amstelveen

Massage AmstelveenJe komt niet alleen toe aan jezelf, maar ook weer tot jezelf

Ben je op zoek naar een fijne en vooral ontspannende massage in Amstelveen? Je bent van harte welkom voor een moment voor jezelf tijdens de hectiek van de dag. Je kunt bij mij terecht voor een voetmassage op Indonesische wijze, voor een Indiase Hoofdmassage, een Mindful Hoofdmassage of een vlindermassage.

Wie zich met regelmaat laat masseren, bij voorkeur maandelijks, zorgt goed voor zichzelf. Je hoeft even helemaal niets, behalve genieten van de oprechte aandacht die je ontvangt


Wil je op de hoogte gehouden worden van de laatste nieuwtjes en gebruik maken van aantrekkelijke kortingsacties?


Gun jezelf een massage

 • Als je behoefte hebt aan een moment van diepe ontspanning
 • Wanneer je veel loopt, staat, sport of danst
 • Als je juist veel achter je bureau zit
 • Als je veel in je hoofd zit, piekert en maalt
 • Bij spanningshoofdpijn en stress
 • Als onderdeel van een gezonde leefstijl
 • Gewoon omdat het kan
 • En lees in dit artikel waarom een massage zo goed is bij stress

Zelfhelend vermogen

Massage is  niet alleen fijn, maar ook gezond voor lichaam en geest. Onze eerste reflex bij pijn is wrijven op de pijnlijke plek. Dit stimuleert het zelfhelend vermogen van ons lichaam. Of we leggen een arm om iemand heen bij verdriet. Aanraking is dan troostend en het maakt rustig.

Oxitocine & Cortisol

Tijdens een massage maakt je lichaam oxytocine aan. Dit hormoon zorgt ervoor dat je je veilig en geborgen voelt. Het stresshormoon cortisol daalt. Dit zorgt ervoor dat we ruimte krijgen om te vertragen, wat rust en ontspanning met zich meebrengt.

Immuunsyteem

Genieten van een massage is goed voor je immuunsysteem. Je wordt minder snel ziek. Het stimuleert de doorbloeding waardoor je spieren weer soepel aanvoelen. En het heeft een positief effect op je nachtrust. Veel mensen slapen beter na een massage.


De Indonesische Voetmassage of Pitjit Kaki heeft een ontspannend effect. Ook maakt het je voeten losser. Dat is fijn als je veel sport of danst. Of als je een beroep hebt waarvoor je veel staat of loopt. En het is een weldaad voor je voeten als je zwanger bent.

De Indiase Hoofdmassage geeft een diepe ontspanning. Het is een weldaad als je veel achter de computer werkt. Het heeft een positief effect op spanningshoofdpijn. Bij deze hoofdmassage lig je op de massagebank, toegedekt met een zachte deken. Even helemaal niets.

De Mindful Hoofdmassage heb ik speciaal ontwikkeld voor als je moeite hebt om te schakelen van de ratrace naar een meer ontspannen staat. We starten met een aandachtsoefening vanuit mindfulness gericht op het hier & nu, zodat je los komt van de dagelijkse beslommeringen, gevolgd door een heerlijke Indiase Hoofdmassage.

De vlindermassage is een zachte, subtiele rugmassage die inwerkt op je centrale zenuwstelsel. De kracht van zacht is effectiever dan verwacht. Deze massage is een aanrader als je rust, veiligheid en geborgenheid wilt ervaren. En om meer body awareness te ontwikkelen, waardoor je beter in balans komt en energie weer gaat stromen.


Praktisch over Massage in Amstelveen

 • Je kunt makkelijk online een massage reserveren
 • Ik werk alleen op afspraak aan de Fideliolaan 47 in Amstelveen
 • Lees HIER meer over de tarieven & vergoeding

Wanneer ik jou niet mag masseren

 • Tijdens het eerste trimester van de zwangerschap
 • Bij huidaandoeningen die besmettelijk zijn
 • Als je koorts of een infectie hebt
 • Bij zware verkoudheid of griep
 • Bij kanker gedurende behandeling
 • Als je onder invloed bent van alcohol of drugs

Roos Streumer

In mijn praktijk bied ik een viertal massages; de Relaxing Voetmassage op basis van de Indonesische massagetechniek, de Indiase Hoofdmassage, de Mindful hoofdmassage als variant op de Indiase Hoofdmassage en de Vlindermassage, een subtiele, zachte rugmassage. 

Ik heb voor de voetmassage training gevolgd bij Imas Trainingen. Bij Mood Massage Opleidingen heb ik geleerd hoe ik jou een fijne Indiase Hoofdmassage te geven. En bij Zilyuli heb ik alles geleerd over de Vlindermassage.

Voor de Mindful Hoofdmassage heb ik inspiratie opgedaan tijdens mijn opleiding tot ACT therapeut Acceptance and Commitment Therapy) bij ACT in Actie.

Van origine ben ik (GGZ) verpleegkundige, heb ik als re-integratiecoach en trajectbegeleider gewerkt binnen het Sociaal Domein. De laatste 11 jaar ben ik actief geweest als zelfstandig psychosociaal therapeut/ stress counsellor. Dit geeft mij ruim kennis en ervaring binnen het psychosociale vlak, wat ten goede komt aan de massages die ik geef.

Regelmatig, het liefst op maandelijkse basis, een massage past goed in een gezonde en bewuste levensstijl.