Mindful Massage in Amstelveen

Mindful massage in AmstelveenKom met aandacht écht tot jezelf met de mindful massage in Amstelveen

Vind je het lastig om alle “moetens, to-do lijstjes en zorgen zomaar van je af te schudden? En lukt het je hierdoor niet vanaf begin af aan van je massage te genieten? Ben je benieuwd hoe dit anders kan? Reserveer dan een Mindful massage in Amstelveen.

Aletta over de Mindful Hoofdmassage: “Ik heb ervan genoten. Het even tot jezelf komen voor de massage begint maakt dat ik mij nog beter kon ontspannen tijdens de massage. Op en top genoten. Zeker een aanrader!”.


Wil je op de hoogte gehouden worden van de laatste nieuwtjes en gebruik maken van aantrekkelijke kortingsacties?


Gun jezelf een Mindful Hoofdmassage

 • Als je te maken hebt met dagelijkse stress
 • Bij stijve en overbelaste schouders en nek
 • Het helpt bij het verlichten van spanningshoofdpijn
 • Als je moeite hebt om in een meer ontspannen staat te komen
 • Je nog meer uit je hoofdmassage wilt halen
 • Als je optimaal van je hoofdmassage wilt genieten

Mindful Hoofdmassage

“Ik vind het lastig om te schakelen van de hectiek van de dag naar die ontspannen staat”, hoor ik vaak. Het is ook een hele omschakeling. En al langer speel ik met het idee om hier iets mee te doen. Om die overgang een proces te laten zijn in plaats van alleen een moment.

Tijdens mijn opleiding Acceptance and Commitment Therapy kwam ik op het idee om mindfulness te verwerken in een massage (Mindfulness is onderdeel van deze therapie-vorm). Na uitzoeken, lezen en een try-out is de Mindful Hoofdmassage ontstaan.

Door een geleide aandachts-oefening gericht op het hier & nu, raak je meer los van je to-do lijstjes, zorgen en beslommeringen van alledag. We starten met je aandacht te richten op de buitenwereld, om daarna je aandacht te verleggen naar je binnenwereld en naar je lijf. Hierdoor krijg je meer ruimte voor diepe ontspanning gedurende de massage.

Wat kun je verwachten van de mindful massage in Amstelveen

Tijdens de massage lig je op de massagetafel onder schone handdoeken en een zachte deken. De Balinese massagemuziek staat zachtjes aan. Terwijl ik achter je zit, start ik een geleide aandachts-oefening van ongeveer een kwartier. Ik eindig deze oefening door mijn handen zachtjes om je hoofd te leggen en vraag je 3 keer rustig in- en uit te ademen. Hierna start ik in stilte met een Indiase Hoofdmassage van 30 minuten.

 • Mindful Hoofdmassage (45 min): € 40,-
 • All-in Zen Massage (Mindful Hoofdmassage & Voetmassage – 75 min): € 60,-

Wanneer mag ik jou niet masseren?

 • Bij koorts en infectieziekten
 • Bij letsel aan hoofd, nek of schouders
 • Kanker, tijdens chemobehandeling of bestraling
 • Bij een hevige verkoudheid of bijholteontstekingen
 • Tijdens de eerste 3 maanden zwangerschap

Meld altijd als je last hebt van medische klachten of last van stress. Ik kan daar dan rekening mee houden.

Roos Streumer

In mijn praktijk bied ik een viertal massages; de Relaxing Voetmassage op basis van de Indonesische massagetechniek, de Indiase Hoofdmassage, de Mindful hoofdmassage als variant op de Indiase Hoofdmassage en de Vlindermassage, een subtiele, zachte rugmassage. 

Ik heb voor de voetmassage training gevolgd bij Imas Trainingen. Bij Mood Massage Opleidingen heb ik geleerd hoe ik jou een fijne Indiase Hoofdmassage te geven. En bij Zilyuli heb ik alles geleerd over de Vlindermassage.

Voor de Mindful Hoofdmassage heb ik inspiratie opgedaan tijdens mijn opleiding tot ACT therapeut Acceptance and Commitment Therapy) bij ACT in Actie.

Van origine ben ik (GGZ) verpleegkundige, heb ik als re-integratiecoach en trajectbegeleider gewerkt binnen het Sociaal Domein. De laatste 11 jaar ben ik actief geweest als zelfstandig psychosociaal therapeut/ stress counsellor. Dit geeft mij ruim kennis en ervaring binnen het psychosociale vlak, wat ten goede komt aan de massages die ik geef.

Regelmatig, het liefst op maandelijkse basis, een massage past goed in een gezonde en bewuste levensstijl.