Mindful Massage in Amstelveen

Mindful massage in AmstelveenKom met aandacht écht tot jezelf met de mindful massage in Amstelveen

Vind je het lastig om alle “moetens, to-do lijstjes en zorgen zomaar van je af te schudden? En lukt het je hierdoor niet vanaf begin af aan van je massage te genieten? Ben je benieuwd hoe dit anders kan? Reserveer dan een Mindful massage in Amstelveen.

Aletta over de Mindful Hoofdmassage: “Ik heb ervan genoten. Het even tot jezelf komen voor de massage begint maakt dat ik mij nog beter kon ontspannen tijdens de massage. Op en top genoten. Zeker een aanrader!”.


Gun jezelf een Mindful Hoofdmassage

 • Als je te maken hebt met dagelijkse stress
 • Bij stijve en overbelaste schouders en nek
 • Het helpt bij het verlichten van spanningshoofdpijn
 • Als je moeite hebt om in een meer ontspannen staat te komen
 • Je nog meer uit je hoofdmassage wilt halen
 • Als je optimaal van je hoofdmassage wilt genieten

Mindful Hoofdmassage

“Ik vind het lastig om te schakelen van de hectiek van de dag naar die ontspannen staat”, hoor ik vaak. Het is ook een hele omschakeling. En al langer speel ik met het idee om hier iets mee te doen. Om die overgang een proces te laten zijn in plaats van alleen een moment.

Tijdens mijn opleiding Acceptance and Commitment Therapy kwam ik op het idee om mindfulness te verwerken in een massage (Mindfulness is onderdeel van deze therapie-vorm). Na uitzoeken, lezen en een try-out is de Mindful Hoofdmassage ontstaan.

Door een geleide aandachts-oefening gericht op het hier & nu, raak je meer los van je to-do lijstjes, zorgen en beslommeringen van alledag. We starten met je aandacht te richten op de buitenwereld, om daarna je aandacht te verleggen naar je binnenwereld en naar je lijf. Hierdoor krijg je meer ruimte voor diepe ontspanning gedurende de massage.


Wat kun je verwachten van de mindful massage in Amstelveen

Tijdens de massage lig je op de massagetafel onder schone handdoeken en een zachte deken. De Balinese massagemuziek staat zachtjes aan. Terwijl ik achter je zit, start ik een geleide aandachts-oefening van ongeveer een kwartier. Ik eindig deze oefening door mijn handen zachtjes om je hoofd te leggen en vraag je 3 keer rustig in- en uit te ademen. Hierna start ik in stilte met een Indiase Hoofdmassage van 30 minuten.

 • Mindful Hoofdmassage (45 min): € 42,50
 • All-in Zen Massage (Mindful Hoofdmassage & Voetmassage – 75 min): € 62,50


Wanneer mag ik jou niet masseren?

 • Bij koorts en infectieziekten
 • Bij letsel aan hoofd, nek of schouders
 • Kanker, tijdens chemobehandeling of bestraling
 • Bij een hevige verkoudheid of bijholteontstekingen
 • Tijdens de eerste 3 maanden zwangerschap

Meld altijd als je last hebt van medische klachten of last van stress. Ik kan daar dan rekening mee houden.


Roos Streumer

Ik ben Roos Streumer. Met mijn massages richt ik mij vooral op ontspanning en jouw mentale en emotionele welzijn.

Massage is niet alleen een fijn verwen-moment tijdens de hectiek van alledag, maar ook ondersteunend tijdens stressvolle en moeilijke, verdrietige periodes in het leven. Denk aan een burn-out of een periode van rouw.

Weer toe komen aan jezelf en weer tot jezelf komen. Dat vergt dat ik op een rustige, vloeiende en soms zelfs subtiele manier masseer. Ik geloof niet in een “harde aanpak”. Maar wel in een op elegante wijze met aandacht masseren, zodat ruimte ontstaat voor diepe ontspanning zowel fysiek, mentaal als emotioneel.

Van origine ben ik verpleegkundige en psychosociaal therapeut. Ik ben vanaf 1997 werkzaam geweest binnen de Ggz, het sociaal domein, re-integratie en sociale activering en 11 jaar als zelfstandig psychosociaal therapeut. Vandaar de naam “Mentaal Onderhoud”, dat is nog een kleine erfenis.

Je bent van harte welkom voor een massage in Amstelveen in mijn fijne praktijkruimte. Ook wel eens “een oase van rust middenin de drukte van de randstad” genoemd door een klant.

Opleiders Massage en ACT/ Mindfulness