BOEK-REVIEW – “Simplify Life”- Sjoukje van der Kolk

“Simplify Life is vriendelijk geschreven, maar heeft een duidelijke boodschap. Heerlijk, want ik houd niet van zalvend en wazig woordgebruik. Dat mag troostend zijn, maar weerspiegelt wat mij betreft niet de realiteit. Een boek mag mij aanzetten tot nadenken, ik heb geen behoefte aan leefregels of een ‘als ik dit doe dan komt alles goed’- boek. Het mag bij mij wel een kleine aardverschuiving teweeg brengen die wat oncomfortabel aanvoelt. De beweging die hierdoor ontstaat vind ik prettig”.

Voor de site Een Beetje Zweven heb ik een boek review mogen schrijven! Heel leuk om te doen. Ik heb gekozen voor het boek “Simplify Life” van Sjoukje van der Kolk. Een boekje met impact, althans voor mij. Er staan op de site meer boek reviews, dus neus er gerust een rond als je zoekt naar leesinspiratie. Lees hier mijn review!

Graag wil ik nog meer gastblogs schrijven. Dit jaar wil ik er nog 4 doen! Heb je interesse in een gastblog van mij, stuur mij een bericht!

En het lijkt mij leuk om op mijn eigen site zo nu en dan ook een boek-review of een andere review te doen. Ik denk bijvoorbeeld aan een workshop, een product, ontspanningsmassage of iets anders. Heb je een goed idee waarover ik eens een review kan schrijven? Stuur mij een mail!

Ik ben Roos Streumer (1973). Door het schrijven van artikelen wil ik jou inspiratie en tips geven zodat jij meer uit je dag en nacht kunt halen.

In het dagelijks leven werk ik met veel plezier in mijn praktijk in Amstelveen waar ik stress en burn-out counselling, psychosociale therapie, slaap-coaching en ontspannende massages bied.

Wil je geen enkel artikel missen? Schrijf je dan in voor Mentaal Magazine. Of volg mij op Facebook, LinkedIn of Instagram.

Heb je vragen over dit artikel of vragen of interesse in mijn begeleiding? Stuur gerust een mail naar: info@mentaalonderhoud.nl of gebruik het contactformulier.

Reacties