Nieuws! Gastblog over faalangst voor Gezonder-Nederland.nl

“Niemand wordt met faalangst geboren”

“Je hebt hier hooguit aanleg voor waardoor je op een zeker moment faalangst ontwikkelt. Dit kan door ervaringen in je jeugd zijn. Fouten maken was uit den boze was. Je hebt je nooit veilig genoeg gevoeld om fouten te maken. Je hebt niet leren vallen en dus ook niet geleerd dat je weer op kunt staan”.

Bovenstaand stukje tekst komt uit één van mijn twee gastblogs (’n tweeluik) die ik voor Gezonder Nederland van Yentl Westerbaan heb mogen schrijven. Yentl is professional op het gebied van ’n gezonde leefstijl en zij heeft een missie; heel Nederland gezonder krijgen! Deze missie is niet mis.  En ik mag daar met mijn kennis als stress & burn-out counsellor en psychosociaal therapeut een bescheiden bijdrage aan leveren met mijn gastblogs. Want na deze tweeluik heeft Yentl mij gevraagd om vaker een blog voor haar site te schrijven. Daar ben ik trots op!

Dit keer een tweeluikje over faalangst. De volgende keer zal gaan over zelfvertrouwen en acceptatie.

Heb jij ook interesse in mij als gastblogger voor een eenmalige blog of als vaste gastblogger? Stuur mij een bericht via de contactpagina.

En niet te vergeten, de linkjes naar de twee gastblogs:

Veel leesplezier!

Ik ben Roos Streumer (1973). Door het schrijven van artikelen wil ik jou inspiratie en tips geven zodat jij meer uit je dag en nacht kunt halen.

In het dagelijks leven werk ik met veel plezier in mijn praktijk in Amstelveen waar ik stress en burn-out counselling, psychosociale therapie, slaap-coaching en ontspannende massages bied.

Wil je geen enkel artikel missen? Schrijf je dan in voor Mentaal Magazine. Of volg mij op Facebook, LinkedIn of Instagram.

Heb je vragen over dit artikel of vragen of interesse in mijn begeleiding? Stuur gerust een mail naar: info@mentaalonderhoud.nl of gebruik het contactformulier.

Reacties