Ervaar meer rust, voel je energiek en vergroot je veerkracht. Voorkom een burn-out!

 • Je hebt een volle agenda en je houdt vele ballen in de lucht.
 • Je voelt je opgejaagd en gespannen.
 • Je piekert veel, meer dan je lief is. Er moet ook zoveel.
 • Je zit in een moeilijke (werk-)situatie die stress oplevert en/of jou onzeker maakt.
 • Je wilt een (tweede of derde) burn-out voorkomen!

Er wordt nogal wat van ons verwacht in deze hectische maatschappij. We moeten aan van alles voldoen, overal en nergens naar toe en onze to-do lijstjes puilen uit. Je holt achter de feiten aan en dat doet je humeur geen goed. Dat vinden je partner en kinderen ook. Je weet dat stress niet goed voor je is. Je collega zit al een tijdje thuis met een burn-out. Dat wil je graag zien te voorkomen.

Je bent toe aan meer rust en ruimte in je hoofd. Je wilt de regie over jouw agenda en leven weer terug. Je wilt meer energie en veerkracht zodat je stressvolle situaties makkelijk ’t hoofd kan bieden. Je wilt meer uit de dag halen!

Goed nieuws! Tijdens het traject “Eerste Hulp bij Stress” ga je ontdekken hoe je dit kunt bereiken! Een mooie training over stress-management!

“Ik heb gesprekken die ik met Roos heb gehad als zeer prettig ervaren. In tegenstelling tot wat ik eerst dacht (ik krijg aan het einde een advies over hoe ik dingen anders moet doen) heeft ze mij geholpen door juist het inzicht te geven dat ik die beslissing(en) kan nemen en heel veel juist zelf kan bepalen. Daarnaast een aantal praktische tips die helpen in het nemen van besluiten en het belang hier van”.- Daan (ICT Manager)

Wat kun je verwachten?

 • Als eerste maken we een afspraak voor een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek. We maken kennis onder het genot van een kopje koffie of thee. Jij kunt vertellen waar je tegen aanloopt, wat je verwachtingen zijn en ik leg uit wat ik voor jou kan betekenen.
 • Wil je dit traject volgen? Je gaat naar huis met een afspraak voor een eerste sessie. Tijdens deze eerste sessie gaan we samen na waar de schoen wringt. Wat levert jou zoveel stress op? Aan de hand daarvan stellen we een hulpvraag op en een concreet doel.
 • Een traject bij Mentaal Onderhoud is altijd maatwerk waarin vaste oefeningen zijn verwerkt. Deze onderdelen geven het traject richting en structuur. Ik verweef ook andere oefeningen in de begeleiding. Daar ben ik flexibel en creatief in. De meeste mensen zijn met 3 tot 6 sessies goed geholpen.
 • Vermoed ik tijdens het traject dat je mogelijk al overspannen bent of tegen een burn-out aan zit? Dan kan het traject feilloos worden omgezet in het counsellingstraject bij overspannenheid & burn-out.
 • “Eerste Hulp bij Stress” is ook als groepstraining te volgen! Deze training kent uiteraard wel een vast programma. Organisaties en bedrijven kunnen deze training boeken voor hun medewerkers.

Hoe kun je je aanmelden?

Stuur mij via het contactformulier een bericht of bel 06 33 05 25 45. Bij geen gehoor kun je mijn voicemail inspreken of een berichtje sturen.

Wat zijn de kosten?

 • Het kennismakingsgesprek is kosteloos en vrijblijvend
 • Losse sessie van 60 minuten € 60,-
 • 3 sessies van 60 minuten € 157,50
 • 15-30 minuten extra/ uitloop € 20,-

Na ieder gesprek ontvang je een schriftelijke terugkoppeling.

Steeds meer werkgevers en soms ook uitkerende instanties gaan over op een (gedeeltelijke) vergoeding. Krijg je geen vergoeding en kun je dit echt niet betalen? Een coulance regeling is mogelijk, stuur mij een bericht voor meer informatie.

Meer lezen: