Hulp bij stress en spanningsklachten AmstelveenErvaar meer rust, voel je energiek en vergroot je veerkracht. Voorkom een burn-out door hulp bij stress en spanningsklachten.

Er wordt nogal wat van ons verwacht in deze hectische, veeleisende maatschappij. We moeten aan van alles voldoen, overal naar toe en onze to-do lijstjes puilen uit. Intussen hol je al een tijdje achter de feiten aan en dat doet je humeur geen goed. Maar je gaat maar door, al weet je dat stress niet goed voor je is. Je collega zit al een tijdje thuis met een burn-out. Dat wil je graag zien te voorkomen. Maar hoe doe je dat? Ik ben Roos Streumer en in mijn praktijk in Amstelveen bied ik jou hulp bij stress en spanningsklachten.

Ik begin ieder traject met een waardevolle,  vrijblijvende kennismakingssessie van een uur zodat je kunt ervaren of mijn begeleiding iets voor jou is. De hieraan verbonden kosten (€ 20,-) worden verrekend als je verder gaat met het traject.

Herkenbaar?

 • Je hebt een (over-)volle agenda en je houdt vele ballen in de lucht.
 • Je voelt je opgejaagd en gespannen. Het is voor jou moeilijk om je te ontspannen.
 • Je piekert veel, meer dan je lief is. Er moet ook zoveel.
 • Je zit in een moeilijke (werk-)situatie die stress oplevert en/of jou onzeker maakt.
 • Je hebt allerlei vage (lichamelijke en/of emotionele) klachten die je niet goed kunt verklaren.
 • Misschien slaap je slecht. Dit doet de situatie geen goed.
 • Je wilt een (tweede of derde) burn-out voorkomen!

Je bent toe aan meer rust en ruimte in je hoofd en jouw dagelijks leven.

Want wat zou het fijn zijn als je de regie over jouw agenda en waardoor je jouw leven weer terug hebt en weer toekomt aan jezelf. Hoe zou het voor jou zijn als je meer energie en veerkracht hebt om stressvolle situaties makkelijker ’t hoofd te bieden. Want je wilt meer uit de dag halen. Nu heb je het gevoel te worden geleefd. Ik wil je hiermee helpen door professionele hulp bij stress en spanningsklachten.

hulp bij stress en spanning AmstelveenDaan (ICT Manager) “Ik heb gesprekken die ik met Roos heb gehad als zeer prettig ervaren. In tegenstelling tot wat ik eerst dacht van hulp bij stress (ik krijg aan het einde een advies over hoe ik dingen anders moet doen,) heeft ze mij geholpen door juist het inzicht te geven dat ik die beslissing(en) kan nemen en heel veel juist zelf kan bepalen. Daarnaast een aantal praktische tips die helpen in het nemen van besluiten en het belang hier van”.

Eigen regie in handen door maatwerk!

Daan is  niet de enige die ik heb geholpen om de regie op zijn leven weer terug te krijgen. Bij hem was het een samenspel van privéomstandigheden en werkstress. Hij wist niet goed hoe hij dit zelf moest aanpakken en was daarom op zoek naar advies. Dat merk ik vaak bij mensen die mijn hulp inschakelen. Maar ik geef geen kant en klare tips, integendeel, ik bied maatwerk zodat jij voortaan zelf stressvolle situaties en periodes in het leven de kop kunt bieden. Zie het als investering voor de lange termijn!

Wat kun je verwachten van hulp bij stress en –spanningsklachten?

 • Als eerste maken we een afspraak voor een vrijblijvende kennismakingssessie van een uur. Onder het genot van een kop koffie of thee maken we kennis en maak jij kennis met mijn manier van begeleiden.
 • Aan de start van dit traject gaan we samen na waar de schoen wringt. Wat levert jou zoveel stress op? Welke factoren spelen voor jou mee? Aan de hand daarvan stellen we een hulpvraag op en een concreet doel waarmee we aan de slag gaan.
 • Een traject bij Mentaal Onderhoud is altijd maatwerk waarin vaste oefeningen zijn verwerkt. Deze onderdelen geven het traject richting en structuur. Ik verweef ook andere oefeningen in de begeleiding. Daar ben ik flexibel en creatief in.
 • Vermoed ik tijdens het traject dat je mogelijk al overspannen bent of tegen een burn-out aan zit? Dan kan het traject feilloos worden omgezet in het counsellingstraject bij overspannenheid & burn-out.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?

Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvende kennismakingssessie in Amstelveen. Koffie, thee en een goed gesprek staan voor je klaar.

Online BoekenContactpagina – Mobiel: 06 33 05 25 45

Voordelen van begeleiding bij Mentaal Onderhoud:

 • Je hebt geen doorverwijzing nodig van een huisarts voor hulp bij stress en spanningsklachten.
 • Ik streef er altijd naar dat je binnen een paar dagen terecht kunt voor een kennismakingssessie.
 • Na ieder gesprek krijg je een uitgebreide schriftelijke terugkoppeling.
 • Mijn professionele opleidingen en ervaring heb ik inmiddels uitgebreid met de specialisatie slaapcoaching, mocht dit een probleem zijn.
 • Ik beperkt het aantal gesprekken op een dag, zodat ik ruim energie en aandacht voor jou behoud.

Meer lezen: