1 op 1 Workshop Amstelveen

1 op 1 workshopInzicht gevend, leerzaam & gezellig

Het is in mijn praktijk in Amstelveen mogelijk om een 1 op 1 workshop te volgen. Precies, je volgt in je eentje een workshop bij mij, zonder andere deelnemers. In ongeveer 1,5 tot 3 uur werk je samen met mij aan je persoonlijke ontwikkeling binnen een bepaald thema. Deze workshops zijn afgeleid van de groepsworkshops die ik de afgelopen jaren heb ontwikkeld en gegeven.

Ze hebben een luchtigere opzet dan een traject counselling. Maar een 1 op 1 workshop is persoonlijker dan een groepsworkshop.

Wanneer een 1  op 1 workshop?

Het is een goede keuze als je een langer traject met meerdere sessies teveel vindt. Maar wel een eerste belangrijke stap wilt zetten om verder te kunnen. Of gewoon omdat je het interessant vindt.

Of juíst als start van een langer traject bij mij. Je kunt goed kennismaken met mijn werkwijze. Of als je doorgaat met een langer traject bij een andere counsellor, psycholoog of coach.

Als je elders in traject bent en je een andere, frisse blik op een onderwerp/thema wilt. Na deze workshop ga je met nieuwe inzichten en ideeën verder met jouw vaste hulpverlener.

Handig om te weten

  • Een 1 op 1 workshop gaat op afspraak
  • Wordt gegeven in mijn praktijk in Amstelveen
  • De workshops duren 1,5 tot 3 uur
  • En zijn bedoeld voor volwassenen vanaf 18 jaar
  • Je krijgt een hand-out om thuis rustig alles na te lezen
  • Thee, koffie en wat lekkers staan klaar

Thema’s

De meeste workshops worden nog herschreven of gemaakt. Het is een nieuw product in ontwikkeling. Suggesties voor thema’s zijn welkom!

  • Perfectionisme de Baas, 3 uur – € 115,- (deze kun je al reserveren!)
  • Krachtig omgaan met Kritiek (deze wordt herschreven)
  • Vergroot je Veerkracht/ Stressmanagement (deze wordt herschreven)
  • Grenzen & Wensen aangeven (deze wordt nog ontwikkeld)

Iedere individuele workshop hangt tussen een persoonlijke sessie en een groepsworkshop in. Het kent een vast programma, maar voldoende ruimte om jou maatwerk te leveren en zelfs van het programma af te wijken als dat voor jou wenselijk of zelfs nodig is.

Een 1 op 1 workshop kun je online reserveren, geef in de opmerking aan om welke workshop het gaat. Heb je nog vragen of interesse in een 1 op 1 workshop die je nog niet kunt reserveren, neem gerust contact met mij op.

Roos Streumer

Als counsellor sta ik met beide voeten op de grond. Ik werk diepgaand als dit kan, ik ben pragmatisch als dit nodig is en ik gebruik humor als dit gepast is. Ik werk met 3 pijlers: rust, richting en regie. En ik vind het vooral belangrijk dat je hier een plek vindt waar je je vertrouwd voelt. Koffie, thee en een goed gesprek staan voor je klaar.

Je bent welkom voor een 1 op 1 workshop in mijn praktijk in Amstelveen.