Heb je geen behoefte aan psychosociale hulp, maar wel interesse in persoonlijke ontwikkeling. Je bent van harte welkom bij een workshop of training van Mentaal Onderhoud.

Binnen een workshop of training van Mentaal Onderhoud kun je zien als lessen in levenskunst met oefeningen voor een betere zelfzorg. Een laagdrempelige workshop waarin ik niet voor de groep sta, maar in de groep. Er is ruimte voor interactie en humor. De sfeer is altijd goed en vertrouwd door de herkenning onderling. Er komen altijd mooie verhalen los en niet alleen ik kom met goede tips, de deelnemers leren ook altijd van elkaar! Dat is de kracht van workshops in een kleine groep!

De workshops:

  • Eerste Hulp bij Stress
  • Ontspannen Slapen, Verfrist Ontwaken
  • Krachtig omgaan met Kritiek
  • Perfectionisme de Baas
  • Verwacht: Minder moeten door grenzen te stellen
  • Verwacht: Minder Piekeren, Meer Energie!

Workshops voor particulieren

Twee tot drie keer per jaar organiseer ik een week waarin ik workshops geef, de workshop-week. Je kunt je dan voor één of meerdere workshops inschrijven. De locatie is mijn praktijk in Amstelveen. Bij veel aanmeldingen kan ik uitwijken naar een andere locatie in Amstelveen.

Wil je op de hoogte gehouden over de workshopweek? Meld je dan aan voor de eenmalige Workshop- Weekmail. Je krijgt een mail krijgt zodra data en meer informatie bekend zijn! Je kunt je hier inschrijven (je schrijft je niet in voor een nieuwsbrief oid, het is echt een éénmalige info-mail).

 

Besloten workshop voor jou en je vriendinnen, collegae enz

Wil je niet wachten tot een workshop op het programma staat? Een workshop kan besloten georganiseerd worden voor jou en jouw vriendinnen, vrienden, collega’s, buren, sportteam, hobbyclub enzovoort. Een soort “tupperware party”, maar dan anders.

Ik kan de workshop geven bij mij in mijn sfeervolle en gezellige praktijkruimte voor 3 tot 6 personen. Koffie, thee en wat lekkers staan klaar! Of bij jou thuis of op locatie binnen de regio Amstelveen (vanaf 3 deelnemers tot….), dan ben jij de gastvrouw of- heer. De workshop duurt ongeveer 2 uur. Meer informatie? Neem contact op! Totale kosten: € 85,- voor 2 uur (incl Btw, excl eventuele reiskosten).

 

Workshops en training voor organisaties en bedrijven

Als trainer kan ik een groepstraining of workshop organiseren voor jouw organisatie of bedrijf. Vooral “Eerste Hulp bij Stress” en “Ontspannen Slapen, Verfrist Ontwaken” zijn zeer waardevol voor de gezondheid en inzetbaarheid van medewerkers.

“Krachtig omgaan met Kritiek” is een aanrader voor organisaties binnen zorg & welzijn en medewerkers/afdelingen die veel klant-contact hebben. Meer informatie? Neem contact op!

 

Korte presentatie

Voor jouw organisatie, bedrijf, sportclub, buurtcentrum, vereniging enz. kan ik een korte presentatie verzorgen over stress of over gezond slapen. Kort en krachtig mét eyeopeners! Voor jullie 45 waardevolle minuten en voor mij een prachtige gelegenheid om mijn praktijk meer bekendheid te geven! Meer informatie? Neem contact op!