massage 3

Korting op jouw massage met een voucher – mei 2020

massage AmstelveenDe maand mei is voor de massages die ik aanbied altijd dé kortingsmaand. De maand dat je met € 5,- korting van een massage kunt genieten. Dit dreigde in het water te vallen door de corona crisis. Hier had ik iets op bedacht: een voucher met € 5,- korting op een massage. Je schaft een voucher aan die je later weer in kunt wisselen.

Veel eerder dan verwacht mocht ik de deuren openen voor mijn massages. Om precies te zijn vanaf dinsdag 12 mei 2020, ik had even een dag extra nodig om het een en ander voor te bereiden.

Maar wat betekent dit voor de mei-actie maand? Kan dit dan in één klap wel doorgaan?

Nee, want mijn ervaring is dat het dan heel druk wordt (ik kan op sommige dagen nog net naar de wc tussendoor…). En dat is gezien de huidige situatie niet verstandig.

Wel kun je gedurende de maand mei 2020 nog steeds een voucher aanschaffen waarmee je € 5,- korting krijgt voor een massage!

De voucher is geldig is tot en met woensdag 30 september 2020. Alle tijd om het in te wisselen! En dit betekent dat de afspraken zich meer verspreiden over de tijd, zodat ik mij aan de RIVM maatregelen kan houden en veilig kan werken.

Je kunt een voucher aanschaffen door mij een mail te sturen met daarin je voor- en achternaam en wat voor massage je wilt, een enkele massage (voet of hoofdmassage) of een combi (voet én hoofdmassage). Dit kan via het contactformulier of via info@mentaalonderhoud.nl

Je krijgt dan je voucher, een online betaalverzoek om deze te betalen, wat meer uitleg en een linkje waarmee je makkelijk online een afspraak kunt reserveren. Alles spreekt voor zich.

Op een rijtje:

Mij houden aan de maatregelen volgens het RIVM aan betekent praktisch het volgende:

 • Ik werk alleen op afspraak. Je kunt gelukkig makkelijk online een afspraak reserveren.
 • Heb je last van verkoudheids- of griepachtige klachten, zeg dan je afspraak af.
 • Heb je koorts of heeft één van je huisgenoten koorts, zeg dan je afspraak af.
 • In de afspraakherinnering geef ik in een lijstje de klachten aan die aanleiding geven om de afspraak af te zeggen.
 • Mocht ik last krijgen van verkoudheids- of griepklachten of ik of mijn partner koorts hebben, dan zeg ik de afspraak af.
 • Na iedere massage maak ik het hier weer goed schoon en lucht ik de ruimte.
 • Voor- en na iedere massage maak ik mijn handen grondig schoon. Er staat hier hand-gel, die jij ook mag (moet!) gebruiken.
 • Ik ontvang een beperkt aantal mensen per dag. Zo kan ik een schone, doorluchte ruimte en schone handen en schone benodigde materialen garanderen.

Mondkapjes

 • Mondkapjes zijn niet verplicht, het positieve effect is nl discutabel. Zeker als het niet goed gebruikt wordt en/of niet van het juiste materiaal is gemaakt.
 • Vind je het toch prettig dat ik een mondkapje draag tijdens de massage? Dat kan.
 • Als je dat wilt, geef het dan aan in de “reactie” als je online reserveert of in de mail.
 • Ik reken wel het mondkapje extra tegen kostprijs (op het moment € 1,50). Goedkoper zijn ze op dit moment helaas moeilijk verkrijgbaar .
 • Je mag ook zelf een wegwerp-mondkapje meenemen die ik kan dragen. Geen enkel probleem!

Mochten er nog vragen of onduidelijkheden zijn, stuur mij gerust een mail.

Hartelijke groet, Roos Streumer

Doe je mee aan de actie, dan word je automatisch max 6 maal per jaar op de hoogte gehouden van ontwikkelingen en acties via “Moment voor Massage”.

Stress burn-out counselling, slaapcoaching voetmassageIk ben Roos Streumer. In mijn praktijk kan ik je een Relaxing Voetmassage geven op basis van de Indonesische massagetechniek (Pitjit Kaki). Ik heb hiervoor training gevolgd bij IMAS Trainingen.

Ook kan ik je een Indiase Hoofdmassage geven. Hiervoor heb ik een training gevolgd bij Mood Massage Opleidingen.

Een massage is echt een moment voor jezelf, zeker in periodes van hectiek en waarin veel van je geëist wordt. Regelmatig een massage ontvangen past uitstekend binnen een gezonde leefstijl waarin goede zelfzorg voorop staat! Zo haal je meer uit je dag & je nacht.

Naast masseur ben ik ook ervaren stress- , burn-out en psychosociaal counsellor en slaapcoach.

Reacties

Tags: No tags