blog cursus 3

“Eerste Hulp bij Stress” – Ladies Only Training in Amstelveen

Eerste Hulp bij Stress – De eerste stap naar meer rust en veerkracht.

We leven in een hectische, veeleisende en perfectionistische maatschappij. We verwachten steeds meer van onszelf; Aan wat we moeten doen en waaraan we moeten voldoen. Daardoor moeten we vele ballen hoog houden en puilen to-do lijstjes uit.

We hebben vaak het idee achter de feiten aan te hollen. We zijn moe en snel geïrriteerd. En helaas wordt dat nog wel eens afgereageerd op een ander, zoals man, partner en/of kinderen. Of we komen aan helemaal niets meer toe door aanhoudende vermoeidheid. Stress is ongezond, dat weten we. Want wie wil nu eindigen als die collega die met een burn-out thuis zit? Maar ja, hoe kan je dit voorkomen?

In mei 2017 organiseer ik, Roos Streumer, de Ladies Only Training “Eerste Hulp bij Stress” in mijn praktijkruimte in Amstelveen waar je dit leert!

* Wil je meer weten over stress en het voorkomen stressklachten, overspannenheid of een burn-out?
* Heb je zin om hier actief mee aan de slag te gaan onder begeleiding van een gediplomeerd stress counsellor samen met een kleine groep van maximaal 4-5 deelneemsters?

Doe dan mee met mijn training. Ik geef de training op 2 momenten in de maand mei 2017, namelijk op:

  • Zaterdag 27 mei 2017 van 10.00 – 14.00 uur
  • Woensdag 31 mei 2017 van 10.00 – 14.00 uur

Roos in Actie!

De cursus wordt gegeven in mijn gezellige zolderpraktijk ( 2 trappen omhoog!). Zoals ik al schreef, er is beperkt plek omdat ik graag in een kleine groep werk. Op deze manier kan ik iedere deelnemer voldoende aandacht geven en is er ruimte voor vragen van jou en interactie met elkaar.

Laagdrempelig en interactief

De cursus is laagdrempelig en heeft een heel interactief, inspirerend en praktisch karakter. Je gaat er direct aan de slag! En dat is goed nieuws. Want leren omgaan met stress is heel belangrijk om een (volgende) burn-out of overspannenheid te voorkomen en om meer uit je leven te halen.

Van een hangmat tot en met individuele hulp

De cursus wordt door de vorige deelneemsters ook als leerzaam, gezellig en vooral inspirerend ervaren. Zij hebben echt stappen gezet, klein of juist groot. Van het aanschaffen van een hangmat om tijdens de zomermaanden te ontspannen, meer aandacht besteden aan dierbaren tot en met het moedige besluit om individuele hulp in te schakelen.

Als trainer wordt ik omschreven als iemand die niet voor een klasje staat, maar iemand die echt echt in de groep gaat staan en ruimte geeft voor interactie en eigen inbreng van de cursisten.

Daarnaast worden onderling ervaringen en tips gedeeld. Daar geef ik ook alle ruimte voor. Koffie, thee en wat lekkers staan ook beide ochtenden klaar. In een gekke bui bak ik zelf iets (maar pin mij daar niet op vast).

  • Wanneer: Zaterdag 27 mei 2017 of woensdag 31 mei 2017
  • Tijd: van 10.00 – 14.00 uur
  • Waar: Praktijk Mentaal Onderhoud, Fideliolaan 47 te Amstelveen
  • Door wie: Roos Streumer, ervaren Stress Counsellor & Trainer
  • Voor wie: Vrouwen en meiden vanaf ong. 18/19 jaar tot…
  • Bijdrage: € 29,50. (dit is incl. 21% Btw, koffie, thee en wat lekkers, maar excl eventuele lunch)
  • Maak gebruik van deze aanbieding. Vanaf september 2017 ga ik deze bijdrage verhogen!

Aanmelden of heb je vragen? Stuur een mail naar info@mentaalonderhoud.nl of maak gebruik van het contactformulier!

~ Heb je een groep van 2 t/m 5 dames waarmee je deze training wilt? Dan kan ik deze voor jullie organiseren. Kosten tot september 2017 zijn € 29,50 per persoon.

~Een uitgebreide versie van deze training kan ook individueel worden gevolgd. Dit is een combinatie van training en coaching/counselling verdeeld over meerdere sessies van 90 minuten. Wil je meer weten? neem gerust contact met mij op

Hartelijke groet, Roos Streumer

Reacties

Tags: No tags