Vanaf een plek en tijdstip waarop het jou uitkomt!

E-Counselling kan vanaf je eigen vertrouwde plek in je eigen tijd. Het enige wat je nodig hebt is een computer, laptop of tablet met een internetverbinding en een mailadres.

Het is hierdoor ideaal voor jou als je niet naar mijn praktijk kan komen doordat je te ver woont, vanwege een handicap of het niet kunnen vinden van oppas. Ook is het geschikt als je veel van huis bent en een druk bestaan hebt.

Erica over online counselling“Het online coachen van Roos bevalt mij zeer goed. De reacties van Roos zijn zeer uitgebreid. Roos stelt veel prikkelende en diepgaande vragen, waardoor ik tot veel inzichten ben gekomen. En dat niet alleen. Door de inzichten en bewustwording stel ik mij nu al anders op, ga ik anders met dingen om en heb ik meer begrip voor mijzelf gekregen. Ik heb dus concreet resultaat en dat ging al heel snel.”

Wat kan je verwachten?

E-Counselling vindt plaats door middel van mailcontact tussen mij als counsellor en jou. Ieder traject start met het invullen van een uitgebreid intakeformulier. Ik reageer op wat je schrijft en aan de hand van wat je schrijft, krijg je verdiepende vragen en opdrachten die je doet en/of uitschrijft.

Voordelen

Het voordeel van E-Counselling is dat je over de vragen en opdrachten nadenkt. Door de vragen die ik je stel en de (schrijf-) opdrachten die ik je geef, kom je tot inzichten. Je bekijkt je probleem vanuit een andere invalshoek. Vanuit deze basis maak je concrete doelen waarmee je aan de slag gaat. Net als face to face begeleiding is e-counselling van Mentaal Onderhoud altijd maatwerk. Geen traject is hetzelfde.

Omdat je bij e-counselling veel schrijft en intensief bezig bent met vragen en opdrachten, heeft het een sterke therapeutische werking. Dit maakt deze vorm van werken heel effectief.

De bijdrage voor E-counselling bedraagt € 129,- per 4 weken (wekelijks een online sessie) of € 64,50 per 4 weken (om de week een online sessie). Interesse of wil je meer weten, stuur mij gerust een bericht.