Corona & Mentaal Onderhoud

Hieronder kun je lezen wat de huidige corona-maatregelen voor Mentaal Onderhoud betekenen. Laatste update: 25-02-2022

Tijdens onze afspraak:

  • Kom op tijd op je afspraak.
  • Er staat handgel klaar, mocht je het prettig vinden om dit te gebruiken.
  • Mondkapjes zijn niet meer verplicht. Mocht je het toch prettig vinden dat ik er één draag tijdens een massage, geef dit gerust aan. Geen enkel probleem.

Wat ik nog meer doe om veilig te werken:

  • Ik beperk het aantal afspraken per dag. Zo kan ik een schone, doorluchte ruimte, schone handen en schone materialen garanderen!
  • De praktijkruimte wordt met regelmaat grondig gepoetst.
  • En ik doe voor de zekerheid met regelmaat een corona-zelftest.
  • Als ik positief ben getest op corona, dan bel ik om de afspraak te verplaatsen.

Zeg je afspraak af:

  • Als je besmet bent met het coronavirus/ bij een recent positief testresultaat.
  • Bij verkoudheidsklachten, griepverschijnselen of klachten die erop kunnen wijzen dat je besmet bent met het coronavirus: hoesten, benauwdheid, kortademigheid, koorts/verhoging, keelpijn, looneus, verlies smaak en reuk.
  • Als je de afgelopen dagen een pcr coronatest hebt gedaan en je de uitslag nog niet hebt.

Tot zover! Ik ga ervan uit dat je je verantwoordelijkheid neemt mbt corona-regels & -adviezen, net als dat ik dit uiterst zorgvuldig binnen mijn praktijk en mijn dagelijks leven doe. Daarnaast zorg ik er vooral voor om een bezoek aan mijn praktijk prettig, fijn en vooral ontspannen te laten verlopen!