Corona & Mentaal Onderhoud

Hieronder kun je lezen wat de huidige corona-maatregelen voor Mentaal Onderhoud betekenen. Laatste update: 29-11-2021.

Belangrijk! Ivm corona-maatregelen gaat de praktijk voor MASSAGES om 17.00 uur dicht. Houd daar rekening mee met het reserveren van een afspraak!

Dit geldt NIET Voor sessies counselling, de ACT-training & slaapcoaching. Ik val als geregistreerd zorgverlener onder de Wkkgz. De sessies kunnen ook tot na 17.00 uur vallen. Al zal dit in de praktijk weinig voorkomen.

Tijdens onze afspraak:

 • Kom op tijd op je afspraak.
 • Ik schud geen handen.
 • Er staat handgel klaar voor jouw en mijn gebruik.
 • Tijdens een sessie counselling of slaapcoaching houden we social distance aan.
 • Massage: Buiten de massage om houden we social distance aan.
 • Mondkapje: Omdat ik praktijk aan huis heb, is het dragen van een mondkapje niet verplicht bij de wet (art. 58j, eerste lid, onder a, Wpg). Wil je dat ik tijdens de massage/afspraak een mondkapje draag, dat is geen enkel probleem. En voel je vrij om er zelf één te dragen (tijdens een hoofdmassage is dit logischerwijs niet mogelijk).

Wat ik nog meer doe om veilig te werken:

 • Ik beperk het aantal afspraken per dag. Zo kan ik een schone, doorluchte ruimte, schone handen en schone materialen garanderen!
 • Na iedere afspraak maak ik schoon (vooral de contactpunten) en doorlucht ik de ruimte goed.
 • De praktijkruimte wordt met regelmaat grondig gepoetst.
 • En ik doe voor de zekerheid met regelmaat een corona-zelftest.
 • Mocht ik klachten hebben die erop kunnen wijzen dat ik besmet ben met het corona-virus, positief getest ben of getest ben maar de testuitslag nog niet bekend is, dan bel ik de afspraak af.
 • Mocht ik verkoudheidsklachten hebben en negatief getest zijn op corona (PCR test, geen zelftest), dan neem ik contact met je op. Het kan zijn dat je de afspraak toch liever verzet. Uiteraard kan dit.

Zeg je afspraak af:

 • Als je besmet bent met het coronavirus/ bij een recent positief testresultaat.
 • Bij verkoudheidsklachten, griepverschijnselen of klachten die erop kunnen wijzen dat je besmet bent met het coronavirus: hoesten, benauwdheid, kortademigheid, koorts/verhoging, keelpijn, verlies smaak en reuk.
 • Als je de afgelopen dagen een coronatest hebt gedaan en je de uitslag nog niet hebt.
 • Als één van je huisgenoten besmet is met het coronavirus.
 • ALs één van je huisgenoten klachten heeft die kunnen wijzen op het coronavirus.

Tot zover! Ik ga ervan uit dat je je verantwoordelijkheid neemt mbt corona-regels & -adviezen, net als dat ik dit binnen mijn praktijk en mijn dagelijks leven doe. Daarnaast zorg ik er vooral voor om een bezoek aan mijn praktijk prettig, fijn en vooral ontspannen te laten verlopen!