ACT – Individuele Training

Coming Soon – Op dit moment volg ik de basistraining Acceptance and Commitment Therapy via ACT in Actie. Binnen ACT (spreek uit “ekt”) leer je op een andere manier met vervelende gedachten en gevoelens om te gaan, zodat je meer energie en ruimte hebt voor wat er echt toe doet in je leven.

De ACT-Training is vooral geschikt als een diepergaande vorm van persoonlijke ontwikkeling gericht op het vergroten van je veerkracht. Iedereen kan hier echt profijt van hebben. Of je nu last hebt van stress, problemen ervaart in je (werkend) leven, faalangst, perfectionisme of niet zo goed weet wat je nu eigenlijk wilt in het leven. Of je weet het wel, maar het lukt maar niet.

Praktisch

  • In het najaar 2021 start ik met ACT-Individuele Trainingen
  • Omdat dit voor mij nieuw is, zal dit voor een gereduceerd tarief zijn
  • Het tarief wordt nog bepaald
  • De training bestaat waarschijnlijk uit 6-8 sessies waarin we ACTief aan de slag gaan
  • De sessies vinden wekelijks of om de week plaats aan de Fideliolaan 47 in Amstelveen
  • Wil je op de hoogte gehouden worden van deze individuele training, stuur mij dan een mailtje via het contactformulier. Zodra ik meer weet, stuur ik een mail met meer informatie.

Uiteraard wordt deze webpagina in de loop van de tijd nog verder aangepast!

Zodra ik voldoende zelfvertrouwen heb opgebouwd in het toepassen van ACT, zal ik ook ACT Training in kleine groepen (3 tot 5 mensen) organiseren en eventueel ACT Training Individueel Online. Uiteraard zal ACT een methode worden die ik ook binnen mijn counselling ga toepassen, naast psycho-educatie en counsellingstechnieken.