Acceptance and commitment therapy Amstelveen

Yess! Ik heb de basistraining Acceptance and Commitment Therapy via ACT in Actie afgerond! Binnen ACT (spreek uit “ekt”) leer je op een andere manier met vervelende gedachten en gevoelens om te gaan, zodat je meer energie en ruimte hebt voor wat er echt toe doet in je leven.

De ACT-Training is vooral geschikt als een diepergaande vorm van persoonlijke ontwikkeling gericht op het vergroten van je veerkracht. Iedereen kan hier echt profijt van hebben. Of je nu last hebt van stress, problemen ervaart in je (werkend) leven, faalangst, perfectionisme of niet zo goed weet wat je nu eigenlijk wilt in het leven. Of je weet het wel, maar het lukt maar niet.

Praktisch

  • In het najaar start ik met ACT-Individuele Trainingen. Vanf NU dus.
  • De training bestaat uit 8 sessies van een uur waarin we ACTief aan de slag gaan
  • We starten met een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. Hierna beslis je of je doorgaat met deze training. Deze kun je hier reserveren!
  • De sessies vinden wekelijks of om de week plaats aan de Fideliolaan 47 in Amstelveen
  • De training gaat vanaf januari 2022 € 395,- bedragen.
  • In het najaar 2021 betaal je slechts € 295,-! Dat is € 100,- korting!!!

Uiteraard wordt deze webpagina nog verder aangepast! Het is nu een beetje saai. Maar wil je meer weten? Stuur mij gerust een mail!

Zodra het weer kan, zal ik ook ACT Training in kleine groepen (3 tot 5 mensen) ontwikkelen. Uiteraard pas ik ACT als methodiek ook binnen mijn counselling toe naast psycho-educatie en andere counsellingstechnieken.